• Home
  • Blog
  • Top 7 romantických knih tohoto léta

Top 7 romantických knih tohoto léta

Slunce, pláž a romantická kniha v ruce – to je dokonalá kombinace pro každé léto. Pokud hledáte inspiraci, co si přečíst během horkých dní, připravili jsme pro vás sedm neodolatelných romantických knih. Objevte je s námi a nechte se unést na vlnách letní romantiky.

 

Připravila: Tereza Králová

 

Hotýlek v Itálii

Phaedra Patrick v románu Hotýlek v Itálii vypráví příběh moderátorky Ginny Splinterové, která pro svého manžela plánuje k výročí cestu do Itálie. Ten ji ale překvapí žádostí o rozvod. Ginny se rozhodne dovolenou neodříct a vyhlásí soutěž pro ty, kdo mají zlomené srdce. Společně s výherci – Ednou, Heather, Curtisem a Erikem – se vydává do staromódního hotýlku v Itálii. Zatímco prozkoumávají italská města, Adrian si rozvod rozmyslí. Ginny se musí rozhodnout, zda se pokusí zachránit manželství, nebo začne žít nový život, zvláště když potká přitažlivého cizince, který může změnit její budoucnost. Připravte se na příběh plný emocí, který vás rozesměje i dojme.

 

Součást tvého světa

Abby Jimenez, autorka známá pro své dojemné romantické příběhy, přichází s novým románem Součást tvého světa. Lékařka Alexis Montgomeryová zažije, jak se její svět obrátí vzhůru nohama díky bláznivé sázce, gurmánskému sendviči a roztomilému kůzlátku. Setkání s přitažlivým, o deset let mladším truhlářem Danielem Grantem probudí vášeň, jakou dosud nepoznala. Jejich vztah však čelí překážkám ze strany bohatých rodičů Alexis, kteří si přejí, aby převzala vedení úspěšné kliniky. Alexis stojí před těžkým rozhodnutím – může si dovolit, aby vztah s Danielem přerostl v něco vážnějšího, když by to znamenalo otočit se zády k rodině a své profesní dráze? Připravte se na příběh plný emocí, který vás vtáhne a nepustí.

 

Druhá šance na polibek

Ella Maise přichází s románem Druhá šance na polibek, kde se hlavní hrdinka poprvé setkává s Dylanem Reedem při poněkud trapném incidentu na večírku. Ačkoli se mu snaží vyhýbat, osud je svede dohromady jako spolubydlící. Každé ráno se teď potkávají a Dylan, fascinovaný jejím roztržitým chováním, věří, že budou nejlepšími kamarády. Jen kdyby tušil, jak jí buší srdce, když se na ni usmívá! Začtěte se do romantického příběhu plného humoru, trapasů a rostoucí vášně, který vás chytí za srdce.

 

Všechny moje touhy

Allesandra Torre, autorka známá svými vášnivými příběhy, přináší román Všechny moje touhy. Hlavní hrdinka Emma je internetovou celebritou se 42 miliony fanoušků na Instagramu. Spolu s dalšími internetovými celebritami vytváří exkluzivní klub a společně se zapojují do reality show Dům slávy. Emma hraje roli pěkné pipky, která všude vyvolává konflikty, zatímco Cash Mitchell je ten sympaťák, o kterého mají všichni zájem, včetně ní. Jejich vztahy jsou předem domluvené, ale Emma brzy zjistí, že její city ke Cashovi jsou mnohem hlubší, než si myslela. Tuhle knihu POTŘEBUJETE!

 

Manželství pro jednoho

V erotickém románu Manželství pro jednoho od autorky Elly Maise se hlavní hrdinka Rose vdá za Jacka Hawthorna, muže, který ji požádal o ruku ihned po jejich prvním setkání. U tak přitažlivého muže byste čekali, že touží po lásce svého života, ale místo toho si chtěl vzít právě ji – cizinku, se kterou se nedávno rozešel snoubenec. Postupem času se však začíná jejich vztah měnit. I když Jack toho stále moc neříká, jeho chování mluví za vše. Rose začíná tušit, že za jeho zdánlivým chladem se skrývá něco hlubšího. Tento provokativní erotický román  by si neměla nechat ujít žádná čtenářka bestsellerů Alessandry Torre.

 

Život je příliš krátký

První setkání spískalo malé nemluvně, jehož pláč přinutil uznávaného právníka Adriana Copelanda zaklepat ve čtyři ráno na dveře sousedčina bytu. Nabídka pomoci úspěšnou youtuberku Vanessu Priceovou vykolejí natolik, že okamžitě propadne Adrianově kouzlu. Love story může začít… kdyby celá věc neměla dva háčky. Vanesse dost možná zbývá rok života, takže se odmítá vázat, a Adrian právě zjistil, že jeho poslední vztah se zakládal na velké lži. Oba jsou tedy pevně rozhodnutí se nezamilovat. Přesto se jim podaří pravý opak.

 

Život je příliš krátký je chytrá a vtipná letní romance od autorky bestsellerů Jenom kamarádi a Šťastně až navěky.

Rapsodie

Rapsodie od Laury Thalassy je romantický fantasy román, který sleduje příběh Callypso, sirény s magickým náramkem symbolizujícím dluh vůči Handlíři, nelítostnému vílímu králi. Když se v paralelním světě zvaném Jinosvět začnou dít podivné věci, Handlíř se vrátí do Callypsina života. Aby zachránil svůj lid, musí požádat o pomoc právě Callypso, které kdysi zlomil srdce. Jenže jeho nepřítel má slabost pro jedinečné tvory – a Callypso patří k těm nejvzácnějším…

Rapsodie je prvním dílem v bestsellerové sérii Handlíř, příběhu plném vášnivé erotiky, krvavých tajemství a barvité fantazie, který dobyl srdce milionů čtenářů.

 



Zpět na seznam článků