Říjnová nálož novinek

Na říjen chystáme pořádnou nálož novinek! Dočkáte se pokračování oblíbených sérií a příjemně vás překvapí literární debut nové autorky. Na kterou novinku se těšíte nejvíce? 

 

Připravila: Tereza Králová

 

Ztracení andělé

Další případ čeká sympatickou vyšetřovatelku Nikki Huntovou. Tentokrát se pouští po stopě vraha žen. Ten se ale možná skrývá blíž, než by čekala. Nikky po ničem netouží víc než ho konečně dopadnout. Dokáže však hledat klíč k jeho totožnosti mezi členy vlastní rodiny a riskovat všechno, na čem jí záleží – včetně bezpečí své dcery?

Krimi thriller pro fanoušky Roberta Dugoniho, Karin Slaughter, Lisy Gardner a všechny čtenáře, kteří se od knihy rádi nedokážou odtrhnout.

Vychází  8. 10. 2024

Perfektní podezřelá

Podezřelá z vraždy. Na útěku. Proti všem. Aby dokázala svou nevinu, nezbývá jí nic jiného než využít všech svých schopností: musí utéct z policejní stanice a vypátrat skutečného vraha na vlastní pěst. Pokud to nedokáže, skončí na doživotí za mřížemi. Čas se neúprosně krátí a tentokrát nesmí udělat žádnou chybu…

Adrenalinem nabitý psychologický thriller od autorky bestsellerů Chata v horáchOtočení klíčem a Podnikavá dívka.

Vychází 15. 10. 2024

Krev a zrada

Ohaře a lišku, první díl série Rozvrácená království, jste si okamžitě zamilovali. Nyní je načase zjistit, kdo je pravý přítel a před kým by si měla Tempest raději krýt záda, protože zrada číhá na každém kroku. Cesta ohařky je zbrocená krví, plná mrtvých těl a střepů jejího srdce...

Romantická i napínavá new adult fantasy pro čtenářky bestsellerů Laury Thalassy a Sarah J. Maas.

Vychází 21. 10. 2024

Mlha, moře, mordýři

Pro Kobkanýry – profesionální trpasličí čističe hrobek a kobek – není žádná fuška moc velká ani malá a žádný ostrov dost tajuplný. Když tedy přijmou od kultu Poustevníků zakázku na získání ztracené relikvie ze strašidelného Černomlžného ostrova, neváhají zanechat života suchozemských krys a stát se mořskými vlky. 

Můžete se těšit na feel good fantasy plnou akce a humoru, stejně jako tomu bylo v předchozí knize Kosti, pasti, slepice.

Vychází 21. 10. 2024

Pekelná béčková jízda

Brian „Bý“ Edger během béčkového masakru zdemoloval podstatnou část Norportu a teď by se nejraději odebral na trvalou dovolenou někam hodně daleko. Jenže to by se musel nejdřív prodrat davy démonických, upířích, vlkodlačích a jiných nelidských utečenců, kteří se snaží v největším, nejcivilizovanějším, ale také absolutně nejprohnilejším městě najít bezpečí před válkou zachvacující okolní světy.

Démoni, upíři, vlkodlaci. Tenhle krvavý tanec jen tak někdo nerozchodí...

Knihy z béčkové série by si neměl nechat ujít žádný fanoušek akčních nářezů Jiřího Kulhánka, Františka Kotlety a Jakuba Hozy.

Vychází 22. 10. 2024

Kdysi tady hořel oheň

Jedna zmizelá dívka. Městečko plné tajemství. Když se Viktorie Minářová rozhodne vyrazit na dovolenou do rodného Kazdíkova, netuší, že na ni místo výletů a koupání čeká podivná záhada. Její mladičká sestřenice Alena utekla za nejasných okolností z domova. Co víc, nikdo to nechce řešit – dokonce ani policie. Kam se dívka poděla? Proč ji nikdo nehledá? A je ještě vůbec naživu?

Která tajemství jsou neškodná a která smrtelně nebezpečná? 

Vychází 23. 10. 2024

Dívka s copem

Noční setkání dvou osamělých poutníků na opuštěné silnici v létě roku 1961 by nemuselo nic znamenat – kdyby jedním z nich nebyl bezděčný detektiv Ota Fink, v civilu soustružník. Jen díky tomu, že zabloudil cestou do údolí Oranžových skal, narazil na spoře oděnou dívku, která se mu představila jako Viola Těšínská, manželka krále Václava III.

Jak dopadne další zapeklitý případ oblíbeného detektiva Oty Finka?

Vychází 28. 10. 2024

Výjimečný člověk

Poslední díl populární rodinné ságy bestsellerového autora Jeffreyho Archera Cliftonova kronika vám nabídne napínavé zápletky, nečekané zvraty i propletené osudy všech oblíbených hrdinů, které pomalu spějí ke konečnému rozuzlení.

Vychází 28. 10. 2024



Zpět na seznam článků